• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

RME Fireface 800 z.g.a

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

myhigh

Nieuwkomer
Lid sinds
29 juli 2007
Berichten
16
Locatie
Utrecht
RME Fireface 800 z.g.a.n. nog geen halfjaar oud.
Inclusief doos, handleiding, firewirekabel, drivers en bon.
Aangeboden wegens het niet benutten van de vele mogelijkheden.

Specs:
De meest krachtige firewire interface met tot 56 sporen playback. Weergave op 192 kHz, uitgerust met ADI-8 convertors. Aan de voorzijde voorzien van 4 gebalanceerde microfooningangen, 8 gebalanceerde jackinputs, 2x ADAT I/O, Spdif optisch, coax en AES/EBU. Dankzij de DSP kunnen allle ingangen onafhankelijk gemixt worden, tot 14 stereo submixen kunnen tegelijk worden weergegeven. De kwaliteit van het uitgangssignaal ligt op 119 dBA, ongekend goed. De Fireface verslaat absoluut alle concurrenten in deze klasse en geeft echt waar voor je geld.
 

Attachments

  • 450x1000_9847.jpg
    450x1000_9847.jpg
    13,8 KB · Bekeken: 63
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top