Live DJ met visualisatie (WinampAVS) HELP!!!

Yveske

Stamgast
Lid sinds
4 augustus 2007
Berichten
117
Locatie
Brussel, Belgiƫ
Hi,

Binnen een kleine twee maanden viert ons groepje zijn 10-jarig bestaan. Ik er pas onlangs bijgekomen als toetsenist en wou mijn bijdrage leveren aan het feest. Eerst treden we op, daarna spelen we allen DJ.

Nu had ik graag winamp's AVS geprojecteerd op een muur tijdens de after party.
Om te draaien gebruik ik Virtual DJ 4 icm Hercules DJ Console MP3 & Edirol FA-101 als geluidskaart..
Brakke soft&hardware (except de FA101) maar het lukt er wel mee. De bedoeling is dat ik de DJ software op mijn scherm zie en winamp AVS op de projector. Winamp moet reageren op het geluid die uit Virtual DJ komt. En dat is net het probleem. Ik heb het al gedaan met de linein functie op een vorige fuif maar dan werd er gedraaid met externe mixer & platendraaiers. Deze keer komt het geluid uit de laptop waar ook de AVS op draait.

Iemand een idee hoe ik dit klaarspeel?? Heb de mannen beloofd om er een spetterend visueel spektakel van te maken, maar het lukt met niet. Ik werk met VISTA (kl%te OS) en niets werkt meer zoals vroeger.
Ik weet dat dit niet echt een synth-related probleem is maar misschien zijn er nog mensen met dit probleem

Alvast bedankt voor de broodnodige hulp.
Groetjes,

Yves
 
Gaat moeilijk lukken, al helemaal in combinatie met Vista. Weet 1-2-3 ff niet of AVS ook op de line-in kunt triggeren. Dacht het niet maar kan het fout hebben, misschien heeft iemand ondertussen een line-in plugin voor AVS geschreven?
Als het alleen maar om wat mooi visueel behang gaat dan zou je:
http://www.soundspectrum.com/g-force/
kunnen proberen...
 
Bericht door een moderator:
zou hier beter passen denk ik
 
Je zou ook eens BeatHarness kunnen proberen, die werkt prima op de line-input.
BH kun je ook je eigen draai meegeven door er zelf logo's en/of videos aan toe te voegen en/of een camera aan te hangen !

http://www.beatharness.com
 
Back
Top