• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Ruil: Akai VX600

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

dvdborn

Ingeburgerd
Lid sinds
23 januari 2003
Berichten
90
Locatie
Hasselt (België)
Ruil: Akai VX600

Ik heb een 5 stemmige Akai VX600 die ik zou willen ruilen: VX600 + cash tegen Nord Lead 3 of Nord Rack 3. De waarde van de VX600 schat ik op 600 euro.

De VX600 heeft volgende modificaties:
- 6 individuele outputs (zie foto's).
- Backlight switch. Dit laat je toe om de backlight uit te schakelen zodat deze langer kan meegaan.

Waarom 5 en geen 6 stemmen meer? VCO1 van de 6de stem werkt niet meer naar behoren. Echter, per patch kan je het aantal gebruikte stemmen opgeven en voortaan is dit nu 5 ipv 6. Voor het overige is deze synth volledig funtionerend. 2 toetsen missen een stukje vooraan (zie foto).

Je kan alle info over de VX600 vinden op mijn website: http://kunst.phlimburg.be/vx600. Je kan er tevens luisteren naar geluiden gemaakt met het toestel in kwestie.

Tevens inbegrepen:
- Akai BR-32 geheugenkaart
- Alle geluiden zoals te horen zijn op http://kunst.phl.be/vx600/4_patches.htm
- Gedrukte handleiding

Ik ben woonachtig in Hasselt, België.

vx600_top3.jpg

vx600_outputs_screen_switch.jpg

VX600_keys.jpg

vx600_memorycard.jpg

vx600_display.jpg

Vx600_back.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top