STORM – vrijdag 7 september, Waterfront, Rotterdam

davidk

Nieuwkomer
Lid sinds
15 augustus 2006
Berichten
20
STORM is een crossover feest dat de hardste underground stromingen combineert. Van slepende noise tot keiharde tekno; STORM staat voor een duistere nacht, piepen, beuken en kraken.
Nieuw in de line up is Alex B van de Third Movement, vooral bekend door zijn sets op club R_aw. Speciaal voor STORM zal hij een extra vieze industrial hardcore set neerzetten. DJ Distortedboy, bekend uit de cyber/noise scene, draait vanavond dansbare noise en industrial techno. Argantonis, één van de organisatoren van STORM, richt zich niet op één stijl, maar zet wel een heel eigen industriële sound neer. De andere organisator van STORM, DavidK, zal vooral darkcore draaien. En ook Dissolvement en Strytox van Duracell zullen hun industriële tekno weer hard de zaal in pompen. In de grote zaal dus genoeg gevarieerd talent om de hele avond door te kunnen dansen.
Maar ook het waterfrontcafé is verbouwd tot een zaal, dus ook hier een speciaal programma:
Vorige keer sloot dj Tekk de hoofdzaal nog af, hier zal hij weer chille electro draaien. Na hem draait de elektropunker Elle Bandita. Wie haar wel eens live gezien heeft weet dat dat een feestje gaat worden. Afgesloten wordt er met de rollende bassen en beukende beats van DJ Thrasher. Waarom hij zo’n grote naam heeft opgebouwd als drum n bass dj zal hij vanavond weer laten horen.
Deze STORM, zo net na de zomervakantie, is er dus één die je niet wil missen, tot daar!

De flyer is een boekje, dus in gedachten moet je 'm maar even vouwen:
Storm_VI_front_back_web.jpg

Storm_VI_inside_web.jpg


-----------links----------------------------------
stormparty.nl
Filmpjes van de vorige STORMS
Waterfront

-----------Adres en OV-------------------------
Je kan vanaf Waterfront lopen naar centraal station (25 min), maar je kan ook nachtbus 4 pakken vanaf station Blaak. De nachtbussen vertrekken om iets na 2:25, 2:55,4:25, 4:55, en 5:25.
Naar Den Haag/Amsterdam/Utrecht gaan de nachttreinen om 03:00, 04:00, 05:00 en daarna gaan de normale treinen weer.
Ook gaan vanaf 04:56 weer trams vanaf Station Blaak naar station Centraal, om de 20 minuten.
Voor meer OV info: 9292OV
Adres:
WaterFront
Boompjeskade 10
3011 XE Rotterdam
 
Back
Top