• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Logic Pro 7.2 (incl Apple Pro Training Series)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Nemco

Raarrr
Lid sinds
24 april 2002
Berichten
316
Locatie
Alkmaar
logic-pro.gif


Grote schoonmaak in de studio, en ook Logic moet er aan geloven want ik ga weer terug naar Cubase. Hoe dan ook, het gaat hier om de originele Logic Pro 7.0, met updates naar 7.1 en 7.2, de laatste versie dus, MacIntel compatible. De koper krijgt er ook twee boeken uit de Apple Pro Training series bij;

Logic Pro 7 and Logic Express 7
Advanced Logic Pro 7

Dit zijn twee boeken compleet met cd's met oefeningen en tutorials, erg compleet, en samen met de dikke handleidingen van Logic Pro zelf alles wat je nodig hebt om Logic onder de knie te krijgen.

Vraagprijs 750 euro, geen ruil
 
*schop*

Nogsteeds te koop hoor... nogsteeds 750, bieden mag...
 
Omdat het kerst is voor 720... er mag ook gewoon nogsteeds geboden worden
 
*schopje*

Vooruit 700 dan...
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top