1 april: Poggenpop!

Ethereal

Instant Fuck-up
Lid sinds
25 februari 2003
Berichten
1.511
Locatie
Varsseveld
Beetje kort dag, maar:

1 april: Poggenpop! Het beregezellige pop/rockfestival in de Achterhoek!

Ik ben hier 2x op het podium te bewonderen.. Achter de drums bij Inside4Walls, en achter de Alesis Ion, Ableton Live en SU-700 bij NE1! Dit wordt ons 1e optreden, dus extra spannend... Verdere bands zijn onder andere:
zZz
Gem
Haze
Huphter
Mode Selector
Stolling Rones
Elister

Afsluitend zal DJ UnSub nog even zijn beats de dansvloer op slingeren, om zo tot in de late uurtjes door te kunnen gaan!

Meer info op de Poggenpop website!

Festival vindt plaats in zalencentrum 'de Ploeg' te Varsseveld!
Zaal gaat open om 16:30, tot ongeveer 03:00. Kaarten kosten in de voorverkoop (website) 12,50 en aan de deur kun je ze kopen voor 15 euro!

Kleine routebeschrijving vanaf Arnhem:
Volg de borden 'Doetinchem'. Rij de afslag Doetinchem voorbij. Doorrijden totaan het einde van de snelweg. Ga aan het eind van de snelweg (bij de verkeerslichten) rechts, en neem de 1e afslag (wederom verkeerslichten) weer rechts. Rij door totaan de rotonde en ga 3kwart rond. Almaar rechtdoor, tot je het Kerkplein oprijdt en je aan je rechterhand zaal de Ploeg ziet liggen. Achter de Ploeg is een parkeerplaats.

Iedereen is meer dan welkom om een paar lekkere Grolschjes te komen nuttigen, en te genieten van diverse bands! Belooft, zoals elk jaar, een waanzinnig gezellig feestje te worden, dus komt u maar!!!

pogpopposter06.jpg


:biertje:
 
:D goeie grap



Succes! :biertje:
 
Back
Top