RednoiZ live in de Tagrijn..10 september

Lid sinds
29 februari 2004
Berichten
4.476
Eindelijk weer eens een optreden en wel 2 op een avond ..een met mijn eigen synthband en een optreden met de hexeditors,een multimedia gebeuren met vj's,zangeres,zanger,synthgitarist ,4 danseressen en een spektakelshow...en ik dus
Optreden begint om 21.00 uur ...eerst RednoiZ en dan de Hexeditors..veel vintagebakken en een gave visueleshow met veel beamers...In het programma hieronder staan we per abuis nog voor de middag,maar we openen de avond!!!Komt dat zien!!!!Later nog een theremin show!!!!Er zijn een paar plaatsen op de gastenlijst beschikbaar voor mij,als je snel bent kan ik je er mischien opkrijgen........
[10-09] Zaterdag
Mag Dat¿ de cultuurshock
Middagprogramma

Stichting Magdalena presenteert: MAGDAT¿ Een multi-media-inter-event met cross-over van beeldende kunst, theater, films, performances, exposities, live muziek, dj’s & vj’s.

KleurKlank; Inter-action-painting o.l.v. schilder Eric v.d. Vegt, met muzikale interactie van Rinse Veltman & Maarten de Leur.
Environment door Mobylab, Chiel Kuyl, Tamar Frank en Matty de Graaf. Dr. Fujitronic brengt zijn camcorder-show. En de kosmische klankexploraties van het duo RednoiZ voeren je van peilloze dieptes naar ongekende hoogtes.

Gratis Toegang!

open: 13.30 - 16.30

[10-09] Zaterdag
Mag Dat¿ de cultuurshock
Avondprogramma

Stichting Magdalena presenteert: MAGDAT¿ Een multi-media-inter-event met cross-over van beeldende kunst, theater, films, performances, exposities, live muziek, dj’s & vj’s.

Swinging Cinema: Het is niet de camera die schommelt, jij bent het. Met films van o.a. Rabea Kiel en Ruveanne Gerrissen.
Aanschouw de lijnen der geleidelijkheid in de multi-media performance Hex-edit. Met de performance-groep Ballistics, VJ Joel Sahuleka en de band Hex-editors.
Een optreden van special guest Jamie O’Callaghan. Deze electronica-wizard en theremin-specialist heeft de meest uiteenlopende projecten op z’n naam staan. Wat zijn Techno-Orchestra vanavond zal brengen blijft tot op ’t laatst een verrassing.
Nazomernachtsdroom "Tanz in die Morgen hinein". DJ’s Acid Rinse, Onanon, Phunklife (met special guest Leila) en VJ Jelle zullen je doen vergeten dat ’t alweer bijna herfst is. Met aansluitend een arty afterparty.

open: 21.00 - 04.00
vvk: € 5
zaal: € 7
vvk bij: Platenhuis’t Oor, Hilversum:okdan:
 
Back
Top