Mackie goedkoop!

CraZ

..
Lid sinds
4 juli 2001
Berichten
2.749
Jeetje.. ik heb altijd een hekel gehad aan popups.. tot nu toe dan. Zzounds.com jeweetwel die erm.. online muziekdingeswinkel uit het vieze verre america.. popte er weer eentje voor mijn neus.

Toch maar even geilen bij de grote Mackies.. en wat zie ik ?

SR 24-4 VLZ Pro.. $1,399.95! Bij Thomann kost die zelfde bak 2165 Euro..

Ik wil niet veel zeggen.. maar toch.. ook de 1604.. voor slechts $999,95. Het is dan wel een eindje fietsen.. maar toch!
 
Ik vind het nog steeds erg duur. Mackie heeft een paar jaar terug, toen ze zelf de distributie gingen doen de prijzen wel erg drastisch verhoogd. En volgens mij hebben ze dat daarna nog een paar keer gedaan. 2 Jaar terug, of 3, bij de importeurswissel kocht ik een gloednieuwe SR32/4 voor 3300 gulden, bij Feedback. De 1604 kon je toen gewoon links en rechts voor 16-1700 gulden kopen.
 
voor zover ik weet shipped zzounds niet buiten de usa (of noord america)
 
zzsounbds shipped inderdaad niet buiten the USA. Ik wilde daar een set KRK v4's halen, maar dat ging dus niet. Verder moet je rekening houden dat ze in de US met 110 Volt op 60 Hz netspanning werken in in de rest van de wereld op 50 Hz 220-240 Volt. Check dus ff met mackie of de tafel voor beide netwerken geschikt is en het slechts een kwestie is van fuse verwisselen. :)
 
ach, je kan altijd een europese / nederlandse voeding bestellen.... kost wel iets, maar als je veel bespaart is dat de moeite wel waard.

en als je dus bij zzounds wil bestellen moet je iemand in amerika kennen die je vertrouwd.
 
Heb hier ook al ettelijke honderden euro's in mijn zak gestoken (ze zijn niet in alles goedkoper ze) en je kan wel retourneren als je niet tevreden bent ofzo, geen probleem maar de portkosten zijn wel voor je eigen rekening. Maar zeer goede service en snel(als het in voorraad is natuurlijk) en je hoeft ook niet met kaarten te betalen, gewoon aan de postbode (nachname). :smeris:


http://www.musik-produktiv.de






yoow! p.
 
Origineel geplaatst door Rhy
1400USD = 1540 euro
Als jij de gok wilt wagen om vanuit US te bestellen ... feel free

Op http://www.synthplanet.com / http://www.piens.be staat die voor 2018 euro en gratis thuisbezorgd geloof ik.

Bij Piens wordt enkel een richtprijs op de website vermeldt. Voor de werkelijke prijs moet je een mailtje sturen. De prijs die je ontvangt is ALTIJD lager dus het loont wel ff de moeite om een mailtje te sturen, zonder aankoopverplichting trouwens. En de prijs is all-in inclusief transport tot aan je voordeur dus.
 
Back
Top