• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

GEM Equinox 61

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Lacertus

*ISOCHRONE*
Lid sinds
2 mei 2003
Berichten
2.114
Locatie
0492
GEM Equinox 61 toetsen... the poor-man's Kurzweil!
Hele leuke machine, met dubbel MIDI-IN-OUT-THRU! De meest uitgebreide arpeggiator die ik ooit heb meegemaakt, speciale 'drawbar mode' voor onze orgelfreaks, iets van 1500sounds! te organiseren in Performances, sequencer aan boord. Mogelijkheden om samples in te lezen via floppy en deze te bewerken icm synthengine... eindeloze mogelijkheden! 61-toetsen met fijne synthactie in degelijke metalen behuizing...

Opties als hard disk, SCSI, extra intern geheugen zitten er niet op.
Wel met: manual (Deutsch), paar floppies, stroomvoorziening, en als je lief bent ook nog wel een MIDI kabeltje... :engel:
Laatste O.S. versie: dus geen vastlopers!!!

Prijs: 450EUR
Ruil: niets specifieks... heb eigenlijk weinig nodig... UAD1? graduated hammeraction 88-keyboard? iig géén spul zonder MIDI en/of geheugen! ook géén spul zónder voornoemd keyboard, rackmodules misschien wel... ik heb gewoon te weinig plek...

foto volgt
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top