Nieuw The Peoples Republic of Europe album

kratarknathrak

All hail the dark lord!
Lid sinds
11 juli 2001
Berichten
905
Locatie
Hillegom
voor plaatje, kijk op: http://www.angelfire.com/goth/peoplesrepublic

1- Stronghold
2- Kraft durch krieg
3- No mans land
4- Antiglobalist I
5- The lesser holy war
6- Riot squad
7- On the offensive
8- Teargas
9- Antiglobalist II
10- Cold war tactics
11- Pulling on the boots
12- Monopoly of violence
13- Leviathan

12 harde knars en stamp liedjes, en een zinderende darkambient tour-de-force maken de ruim 68 minuten die "MONOPOLY OF VIOLENCE" heet vol. Evenals voorganger "JUCHE" is dit een echte CD in een oplage van 500 exemplaren.

Het album handelt over strijd, oorlog en verzet. Qua muziek ergens tussen Converter, Haus Arafna, Lustmord, Subliminal, Xotox, Iszoloscope, Winterkalte en Test Department. Mensen hier die spul van Peaky pounder en Xaphan op The Third Movement tof vinden, gaan ook wel blij rondspringen van deze CD. Het is een hard en rauw, maar vooral dansbaar album geworden.

De CD kost 10 euro als je hem direct via mij koopt. Via de post is tie 12 euro, want er moet ook gedokt worden voor een noppenvlop en postzegels. Maak het geld dan over op rekeningnummer 1768172 tnv P.Winkelaar te Hillegom. Stuur voor de zekerheid nog even een meeltje met je adresgegevens naar newdarknessrec@lycos.com .

Er is een releaseparty van dit album op de Cyberia op 21 Januari. Dan zullen er wat tracks gedraaid worden, en zijn er ook wat exemplaren te winnen, en te kopen natuurlijk. tPROE zal die avond niet optreden, maar doet dat wel op 26 Feb in Parkhof te Alkmaar, en op 26 Maart in de Steeple in Waregem.
 
Back
Top