• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Toy's for producers -> EMU Audity 2000 and modded Akai s-2000 sampler

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

JohnDoe19

Gedeactiveerd account
Lid sinds
7 oktober 2003
Berichten
378
Iooo all

Een beetje schuiven in men studio, dus gaan enkele speeltjes het huis uit. Met deze beestjes en een masterkeyboard heb je inneens een setup waar je tracks mee kan maken.

Eerst in Set, op die manier kan ik ene prijsje maken

Wat gaat er de deur uit.


E-mu Audity 2000

Het geschifte broertje van de proteus 2000, waar de proteus beroemd is voor zen "normale" muziekinstrumenten is dit beest het van het voor de danceproducer. Bekend om zen geschifte sound en verzameling arpeggiators.

De enige synth met 16 simultane arpeggiators, 450 presets en een heel meuk ruimte om eigen patches in op te slagen. Hier stopt het nog niet.

De audity heeft !!! 6 !!! analoge uitgangen en SPDIF als je het digitaal wilt houden. Door de Modular PatchCord architecture is deze synth ook bekend voor zijn ultieme sound-sculpting capabilities.

Used by ATB and Crystal method

http://www.vintagesynth.org/emu/audity2000.jpg


Modded Akai S-2000 sampler

Een akai S-2000 sampler in perfecte staat, wat is er zo speciaal aan deze machine:

- Full ram: 32 mb
- Internal scsi mod

Waar deze bak normaal uitgerust is met een 1.44mb floppy drive heb ik mijn machine even onder handen genomen. Door de interne scsi modificatie toe te passen is het nu ook mogenlijk om intern scsi devices te hangen.

Ik heb de 1.44 floppy vervangen door een 100 mb zip drive, veel sneller en een hogere capaciteit dus.

Je kan extern ook nog SCSI Hard disks, optical drives, ..... hangen. Waarom geen scsi smartcardlezer ...... your ideas are the limit

Met een scsi kaart in je pc kan je hem besturen van op je pc (mesa, ...) en daar ook je samples bewerken en up den downloaden naar/uit de sampler.

Het pci scsi kaartje krijg je er ook bij, de kabel heb ik wel aan iemand (collega) kado gedaan maar die kan je voor paar neuro'tjes kopen in elke pc winkel

-> Used by Moby and Underworld


http://www.vintagesynth.org/akai/s2000front.gif


Ik gooi er nog midi kabels bij, zo kan je ze zeker aansluiten.

-> PC Gameport naar midi in en out.
-> 1 midikabel om van de thru naar het ander toestel te gaan.

Wat had ik er graag van gehad (samen) een 800 euro, lijkt me een mooie prijs, voor de sampler alleen al met minder ram en geen scsi vragen ze bij key music nog 485 € (http://www.musicmakerpricebreaker.c...id=76863&taal=0) en de Module is zeker evenveel waard.

Je kan dus direct van start

Liefst afhalen natuurlijk. De Audity hangt hier nog in het rack en kan ik nog laten horen, de sampler heb ik er al uitgehaald en de scsikaart zit ook niet meer in mijn pc.

Misschien iets leuk om onder de kerstboom te vragen ?
 
Bericht door een moderator:
Conform marktplaats FAQ: richtprijs vermelden!
 
Alles lezen dude

"Wat had ik er graag van gehad (samen) een 800 euro, lijkt me een mooie prijs, voor de sampler alleen al met minder ram en geen scsi vragen ze bij key music nog 485 € (http://www.musicmakerpricebreaker.c...id=76863&taal=0) en de Module is zeker evenveel waard."

Mochte da nu morgen gedaan hebben kon ek da nog begrijpen en aan den alcool wijten, nu ...................
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top