Red Square live @ Toonzaal Den Bosch

redje

knoppengod
Lid sinds
11 januari 2002
Berichten
434
Locatie
den bosch
a.s. zaterdag 27 november moet ik live optreden in de toonzaal (http://www.detoonzaal.nl). Het wordt een beetje een kruising van club, electro en techno. Wat oudere demo's zijn te downloaden op http://www.red-square.nl De nieuwe nummers in de liveset zijn wat meer electro / techno gericht.

wat neem ik mee:

mpc2000-xl
access virus b
waldorf q
yamaha 01v96
akai z4

De tijd weet ik nog niet precies, maar dat laat ik zo snel mogelijk nog wel weten. Entree is 5 euro dacht ik. Leuke, leuke kleine gezellig feestje. Wie heeft er zin om te komen?
 
oke, ik moet rond 24:00 of 0:30 beginnen. Verder zal de avond beginnen met electro achtige aanverwanten en zal de avond afgesloten worden met D&B. Niemand uit de buurt van Den Bosch die zin heeft om te komen kijken?
 
:erm: Moest zaterdag helpen met 'n verhuizing en 's avonds op de bank in slaap gevallen...

Maarre, klinkt zeker niet onaardig! Live waarschijnlijk wat meer impact, maar kan 't me wel voorstellen.

Was 't verder gezellig en nog (goeie) reacties?

:D Vergeten op te nemen.. Dat gebeurt bij wel meer optredens..
 
Ik heb hem gisteravond geluisterd terwijl ik zat te surfen. Het luisterde lekker weg! Ik weet niet hoe ver je met deze set bent, of dat je hem nog uit wil bouwen / veranderen maar ik denk dat je hier een hele lekkere basis hebt om op voort te bouwen. De geluidenkeuze is ook wel lekker :D

keep it up! :okdan:

-C-
 
thnx voor de reacties tot nu toe. Het klinkt thuis toch altijd anders als live, omdat je de sfeer niet mee krijgt. Maar ik kan wel vertellen dat het een goed feestje was!

Nog meer mensen die hier in mening over hebben?8)
 
Verder geen mening, wel een tip:

Regel voor thuis een rookmachine met kokosgeur ;)

-C-
 
Back
Top