• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Intellijel Rainmaker

Prijs
500 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Drs. P.

Ingeburgerd
Lid sinds
6 oktober 2004
Berichten
45
Ik bied m'n Intellijel Rainmaker te koop aan voor 500 euro.

Hij verkeert in zeer goede staat. Beschermfolie zit zelfs nog op het scherm. Slechts een héél klein beetje rackrash. Dit is de versie van voor 2021, op de frontplaat staat bij de tap-parameters nog het woord "Piles" in plaats van "Stacks" op de recentere versie (zie foto). Technisch is ie gelijk aan de nieuwe versie, enkel de display driver is anders omdat het oude scherm slecht leverbaar was. De nieuwste firmwares zijn op de module en de FPGA module geïnstalleerd. Inclusief stroomkabel en schroefjes. Helaas geen origineel doosje meer.

Kan verzonden worden (risico voor de koper) of opgehaald worden in Apeldoorn.
 

Attachments

  • IMG_6917.jpg
    IMG_6917.jpg
    241 KB · Bekeken: 92
  • IMG_6918.jpg
    IMG_6918.jpg
    163,5 KB · Bekeken: 84
490 euro! Staat nu ook op MP voor iets meer.
 
Back
Top