• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht EURORACK modules 2 voor de prijs van 0,55!!!

Prijs
98 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

MstrFX

Ouwe rot
Lid sinds
12 november 2009
Berichten
2.740
Dreadbox Antidote (karplus strong) geloof me de filmpjes op yt zijn slecht... (nieuw gekocht anders had ik hem wel teruggestuurd) Komt met origineel kabel / doosje.
Cre8audio CELLZ wlde hem eigenlijk niet verkopen aangezien het een geinige trigger/gate cv is met 4 outs! komt met niet origineel doosje wel kabel.


Samen voor 98,- ex verzenden.

Cellz:Antidote.jpeg


sta open voor ruil
 
Antidote SOLD

Blijft CellZ over 12hp 70,-
erg vergelijkbaar met bepaalde 4ms modules maar hier heb je ook nog een touchplate. Je kunt er ook een muntje op leggen of alles wat contact maakt voor gekkigheid

2 cv & 2 gate out!
 
Back
Top