• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Akai Force met SSD, Expansion/Sample packs en Custom Retro Skin

Prijs
875 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont duidelijke gebruikssporen

Myura

Stamgast
Lid sinds
12 oktober 2015
Berichten
205
Locatie
Waar het weer heel anders is dan in de rest van NL
Te koop: Akai Force met 120gb Crucial SSD, Expansion (en sample) pack(s) plus een Custom Retro Skin van StyleFlip (zie foto laatste voor impressie, in werkelijkheid zal het ietsje donkerder zijn).

Deze Akai Force is voornamelijk als drum computer, midi sequencer en midi-hub / router gebruikt. Heeft nooit de studio verlaten en er is netjes mee omgegaan. Desalniettemin heeft de Force enkele gebruikelijke gebruikerssporen (zie foto's). Uiteraard werkt de Akai 100% en het folie zit nog op de schermen.

Ik ben eerste eigenaar en deze Force komt uit een dier- en rookvrije omgeving.

Wordt geleverd met:
- Akai Force standalone music production system
- 120gb Crucial SSD
- USB kabel (voor computergebruik)
- 3x Jack naar Din verloopkabels
- Stroom adapter
- De laatste frmware
- Expansion pack
- Sample packs: Deze behoren tot mijn eigen collectie, maar sommige kunnen eventueel geleverd worden (w.o. Samples from Mars, Audiotent, PML, Riemann, MPC , Elektron, etc.)
- Custom Retro Skin van StyleFlip. Deze is onlangs in de US besteld en momenteel onderweg voor bezorging. Kosten van de skin waren: € 100,-

Ophalen of verzenden mogelijk. Bij verzending zijn kosten en het risico voor de koper. Wordt op verzoek aangetekend verzonden (tegen meerprijs verzendkosten).

tempImageYvBDja.png tempImage1QxBfc.png tempImageya8u4u.png tempImagefYHLYv.png tempImageeGZ9NA.png tempImageRhBJSI.png tempImage4Q1Kge.png tempImageccpKjR.png tempImageL90WcG.png final656f93c5a0c96.png
 
Back
Top