• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Korg Poly 61

Prijs
180 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont duidelijke gebruikssporen

oliveralex

Analog or Analogue?
Lid sinds
14 juni 2013
Berichten
70
Locatie
Antwerpen
De Korg Poly-61 is een iconisch analoge synthesizer met een warme en karakteristieke geluid.
De mijne is niet meer als nieuw, maar werkt wel nog naar behoren.

Deze zaken zijn niet 'in orde' (en heb ik in de vraagprijs verrekend)
- 3 toetsen maken moeilijk contact , want contacten moeten worden opgeschoond
- De 2 zijkanten hebben een deuk
- Op aanraden van Legowelt is het veer uit de pitch bender gehaald om het effect te 'latchen'/te laten staan ipv terug te springen. Maw extra modulering. Voor mij een voordeel...voor andere misschien niet.
- Soms lijkt hij beter te werken na wat opwarmtijd. Misschien typisch voor een analoge synth?

Met zijn vintage charme en verfijnde klankmogelijkheden is de Poly-61 een waar juweeltje voor zowel ervaren muzikanten als nieuwkomers in de wereld van analoge synthesizers.
De Poly-61 biedt een rijke en expressieve klankervaring, met zes stemmen en een uitgebreide set van parameters om je geluid te vormen. Of je nu op zoek bent naar weelderige pad-klanken, knapperige baslijnen of pulserende sequenties, de Korg Poly-61 levert keer op keer. Met zijn intuïtieve interface en vintage esthetiek, is de Poly-61 een tijdloze klassieker die de creativiteit van muzikanten naar nieuwe hoogten stuwt. Voel de magie van analoge synthese met de Korg Poly-61 en ontdek een wereld van sonische mogelijkheden die je muziek naar het volgende niveau tillen.
 

Attachments

  • IMG_3222.jpeg
    IMG_3222.jpeg
    215,2 KB · Bekeken: 139
  • IMG_3219.jpeg
    IMG_3219.jpeg
    228,3 KB · Bekeken: 105
  • IMG_3221.jpeg
    IMG_3221.jpeg
    142,6 KB · Bekeken: 102
  • IMG_3220.jpeg
    IMG_3220.jpeg
    155,7 KB · Bekeken: 95
Back
Top