• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Yamaha REV1 + RCR1 >> Icons!!

Prijs
2750 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Takegawa

Ouwe rot
Lid sinds
14 februari 2015
Berichten
998
DE Vintage topreverb van Yamaha, in cosmetisch bijzonder mooie staat, technisch prima, frontje sowieso geen krasje, bovenop een paar kleintjes. Ook de heerlijke prachtige RCR-1 remote controller is in erg nette staat, display backlight moet wel even vervangen, die is zoals bij alle RCR-1's zo goed als uit, niks bijzonders.

3U hoog, dus ff checken of je plek in je rack hebt. Frontje klapt naar voren zoals bij een 480L, modules zitten hier als insteekkaarten achter, prachtig systeem!

Originele handleiding zit erbij!
Originele remote kabel zit erbij!
Originele ventilator is erg stil!

Batterij was laag en heb ik verwijderd, is nog niet teruggeplaatst, easy fix.

Vaste prijs: 2750 euro, anders blijft hij hier, geen noodzaak tot verkopen, gewoon een beetje opruimen.
 
Back
Top