• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Allen & Heath D-Live C2500

Prijs
4800 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

hifipro

Nieuwkomer
Lid sinds
6 februari 2022
Berichten
24
Locatie
Perols France
Allen & Heath D-Live C2500, Surface dLive Version Compact en my C2500 is een compacte maar krachtige control Surface voor de dLive MixRack. Het beschikt over 20 faders over 6 lagen, ingebouwde audio-I/O, een audionetwerkpoort, een 12-inch capacitief touchscreen en de innovatieve Harmony UI voor de snelste workflow in de branche en Allen & Heath dLive C2500 Kenmerken: 20 faders Volledig toewijsbare lay-out – 120 faderstrips Harmony UI integreert scherm- en omhullende bedieningselementen Eén 12-inch capacitief touchscreen Bewegingsbediening – knijpen, vegen, slepen en neerzetten Speciale multi-mode EQ-weergave Configureerbare widgetgebieden voor scènes, meters, FX en meer 3 pagina's van 6 toewijsbare rotaries,Afmetingen: L x B x H – 325 x 665 x 775 mm,Poids: 25 kg
neem voor meer informatie contact op met hifipro765@gmail.com
gelegen in Frankrijk
 
Back
Top