• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Yamaha MG12 mengpaneel/mixer 12-kanaals (4x stereo, 4x mono)

Prijs
174.95 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Droomsfeer

https://droomsfeer.nl
Lid sinds
7 september 2021
Berichten
372
Locatie
Limburg
Te koop wegens verkleining en versimpeling van mijn muziekstudio. De Roland MC-707 zal in de toekomst gaan dienen als simpel mengpaneel.

Dit mengpaneel van Yamaha heeft twaalf kanalen: vier keer mono en vier keer stereo. De vier mono kanalen kunnen uiteraard ook nog worden ingezet als twee stereo kanalen. Ieder kanaal heeft een eigen EQ, panning, aan- en uitknop, mogelijkheid om te routen naar twee effects loops, een fader voor het volume, etc. Hij ziet er nog vrijwel als nieuw uit en werkt naar behoren. Soms hoor je een licht kraakje als een fader beweegt. Dit gaat weer weg als je de fader een paar keer op en neer schuift. Ik denk dat het een kwestie is van wat schoonblazen met zo'n flesje compressie lucht wat je in de winkel kunt kopen. Het mengpaneel is overigens alleen in de studio gebruikt en heeft altijd op dezelfde plek gestaan sinds de aanschaf. De leeftijd van het mengpaneel is ongeveer drie jaar.

IMG_20220921_201447065.jpg

IMG_20220921_201525930.jpg
 
Back
Top