• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Euroreckt (osc, sampler, vca)

Prijs
1 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Warius

Ouwe rot
Lid sinds
2 juli 2017
Berichten
511
Locatie
Dordrecht
Future Sound Systems Osc2 (drievoudige wave replacement synthese oscillator) €420

SDS Digital Reflex Liveloop looper/sampler/granulator/delay met achterop de Flash-8 expansion €290

Happy Nerding 3x vca €130

Foto’s op die andere mp.
 
FFS Osc2 in de aanbieding voor €400
SDS Reflex Liveloop €280

Happy nerding VCA is verkocht.
 
Future sound system recombination engine osc2 triple oscillator €390 Dat is echt niet duur. Sla je slag want ik kom in de verleiding hem in mn rack te hangen en door Beads heen te sturen.

SDS Reflex liveloop, looper, granulator, delay, met expansion, eq en toffe sound kwaliteit, maar wel een beetje een uitdaging, kortom voor de echte mad scientist € 275.
 
De liveloop houd ik nog maar even.

De Future sound system recombination engine osc2 triple wave replacement oscillator nu voor €375. Zo goed als nieuw, met doos en de hele rataplan.
 
Back
Top