Xhun Audio Zerobox, a new TB-303 emulation with a circuit-bend touch

OORzaak

Hangend lid
Lid sinds
1 augustus 2006
Berichten
1.263
Locatie
In een huis
Xhun-Audio-Zerobox.001-678x381.jpeg


"Het beschikt over het iconische minimale enkele VCO-ontwerp met analoog gemodelleerde zaagtand- en vierkante golfvormen met een morphing-regeling.
De ontwikkelaar heeft een aparte besturing toegevoegd voor de golfvormgeving van de oscillator, waardoor je een soepele overgang van superzaag naar pulsbreedtemodulatie krijgt. Natuurlijk herbergt het ook een recreatie van het iconische 4-polige resonante diodeladder laagdoorlaatfilter met al zijn geliefde eigenaardigheden met behulp van de zero-delay feedbackbenadering.

Er is ook een instelbaar hoogdoorlaatfilter.
Naast de nieuwe golfvormgeving bevat Zerobox een reeks nieuwe functies waardoor het op zichzelf staat.
Functies die verder gaan dan het origineel van Roland zo dicht mogelijk na te bootsen.

Aan de modulatiezijde krijg je een nieuwe LFO (0,05 Hz - 20 Hz bereik) voor het moduleren van de golfvormmenging en filterafsnijding. Voor een meer vintage, "instabiel" karakter heeft de ontwikkelaar een components age voor componenten toegevoegd.
Om je geluiden te verfijnen, wordt het ook geleverd met in totaal zes insert- en twee master-effecten verpakt in een rack-interface met één weergave. Inclusief chorus, flanger, drie soorten vervorming (vacuümbuis/transistor/digitale fold-back), bit-crusher, delay en een op resonator gebaseerde reverb.
Er is ook een wilde, experimentele kant. Zerobox biedt unieke circuitbents die te vinden zijn in verschillende hardware-klonen, maar ook in gloednieuwe.
Goed, ze behouden 100% alle originele functies.

Xhun Audio Zerobox is nu beschikbaar voor een introductieprijs van 39€ in plaats van 89€.
Het is ook verkrijgbaar in de XA Complete Bundle voor 149,90 € (reg. 249,90 €) of in de XA Instrument Bundle voor 119,90 € (reg. 209 €).
Het werkt als een 64-bits VST-, VST3- en AU-plug-in op macOS en Windows."



 
Back
Top