• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Radial Engineering Key Largo / RME HDSP RPM / Mackie 1202 Micro Series / Zoom H5 / Retrokits RK-02 kabel / Elektron Overhub

Prijs
1 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Mark Buning

Fader from Borneo
Lid sinds
22 november 2010
Berichten
240
Locatie
Rotterdam
Begin dit jaar maar vroeg met de voorjaarsschoonmaak. Volgende items staan bij mij werkloos in de kast en mogen naar een nieuw baasje :)

Radial Engineering Key Largo ZGAN, mag weg voor € 350,00

RME HDSP RPM
in nette en goed werkende staat verkerend, compleet met voeding, Express en PCMCIA kaart, mag weg voor € 50,00

Mackie 1202 Micro Series de mixer waarop Daft Punk hun eerste album gemixt zou hebben, mocht het al zo zijn dan waarschijnlijk niet deze 1202 *D, hoe dan ook, werkt maar kan wel een beurtje gebruiken, mag weg voor € 30,00

Zoom H5 Handy Recorder
ZGAN, mag weg voor € 150,00

TDK CDing 50 Metal Cassettes
3 stuks nieuw in de verpakking, 5 stuks 1 maal gebruikt voor opname muziek producties, mogen weg voor € 50,00

Retrokits RK-02 kabel
nieuw, mag weg voor € 35,00

Elektron Overhub
ZGAN, mag weg voor € 35,00
 
Back
Top