• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Vintage Arp Odyssey, Handsome Audio Zulu, Prophecysound Pi Phase

Prijs
1 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Mordecai

Ingeburgerd
Lid sinds
3 december 2004
Berichten
34
Locatie
Amsterdam
Vintage Arp Odyssey MKII. Recentelijk volledig nagekeken door The Music House. Heeft de bekende 4075 filter mod waardoor het laag niet meteen verdwijnt als je de resonance verhoogt. Functioneert goed en klinkt als een dijk (een enorm verschil met bijv. de Behringer variant, die ik er een tijdje naast had). Het is uiteraard wel een oude dame, sommige sliders niet meer zo soepel en 1 switch is wat gevoelig, maar alles volledig bruikbaar. EUR 1400.

Handsome Audio Zulu. Analoge, passieve tape emulator. Lees de lovende recensies online. Heel moeilijk te krijgen in de EU. Bespaar import kosten 😎. EUR 575

Prophecysound System Pi Phase.
Hoogwaardige en zeldzame MuTron Bi Phase kloon uit Australië. Volledig analoog en klinkt echt te gek, ook met synths. Check de online recensies. EUR 400

Ben ook te porren voor ruil, bijv. voor andere vintage gear. De reden dat ik deze items verkoop is om een Prophet 5/10 rev 4 aan te schaffen.

Foto’s volgen!
 
Back
Top