• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Ultimate Apex 2 lagen synth standaard

Prijs
35 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont duidelijke gebruikssporen

Achelousje

ober(heim) sturm strummer
Lid sinds
9 januari 2003
Berichten
865
Zou bijna zeggen iconisch. Het driehoekige frame... het hele ontwerp. Volgens mij is het een Apex 48. Beestje is oud... eind jaren 80, begin jaren 90??
Ziet er nog steeds geil uit en kan nog een hele tijd mee. Er moeten een paar kleine dingentjes aan gedaan worden. Eind dopjes en de stabilisator van de voet zijn weg (maar staat ook zo als een huis) klepje boven is afgebroken. Maar zaken die nog steeds te koop zijn. Heeft wel nieuwe rubber strips om je toestenboard netjes er op te leggen

Heeft destijds nog dienst gedaan bij de Phantom of the Opera in het circus theater.. Kortom; een stuk unieke Nederlandse theater geschiedenis te koop!! :D .

Staat in de weg....
 
Staat in de weg. Doe een leuk bod

image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg
 
Back
Top