• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Elektron Digitone te koop

Senthrax

Stamgast
Lid sinds
21 april 2009
Berichten
260
Locatie
Beerse (BE)
Elektron Digitone in goede staat, 2 jaar oud, altijd rookvrij gestaan met originele doos en toebehoren (zelfs de elektron stickers :) ), de doos ziet er ook nog erg goed uit moest je dat belangrijk vinden.
Vraagprijs 500 euro op te halen in Beerse, Belgie

of 525 te verzenden naar BE of NL, risico koper (de verzekeringsmogelijkheden zijn niet meer wat ze geweests zijn bij BPost. Verzending vanuit NL naar NL ook mogelijk maar dan moet je misschien een week of meer langer wachten voor verzending). Verzending gebeurt altijd in omdoos met voldoende padding rond de originele doos. Graag fotos? stuur maar een PB.
 
Back
Top