• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland A-01, Samson S-Patch+, sustainpedaal

specimanx

Stamgast
Lid sinds
14 juni 2016
Berichten
304
Locatie
Leiden
Roland Boutique A-01 chiptune synth & modular controller. Nooit echt gebruikt, heeft half jaar op een plank gestaan. Verder in doos (ivm 2x verhuizen).
Zo goed als nieuw. Heeft miniscuul butsje van linkerobderkant verf. Op de foto zie je het ook nauwelijk. Bij gebruik van een keyboard voor de boutiques zul je meer krassen krijgen.

Vraagprijs: 150 euro
fotos zie: https://link.marktplaats.nl/m1604388522

2x Samson S-Patch+, 160 euro samen. 1x Alles ingeplugd en erna nooit meer. Dus ook nieuwstaat. komt zonder originele dozen. Dit zijn overigens de beste betaalbare patchbays.
fotos: https://link.marktplaats.nl/m1601915813

Nog een piano-pedaal, nooit gebruikt ook weer, maar is een oudje. Vraagprijs: gratis met een van bovenstaande, anders een 15 inclusief verzendkosten.
fotos: https://link.marktplaats.nl/m1601872580
 
Patchbays en pedaal verkocht aan een vriendelijke zuiderbuur.

Roland Boutique nog over :-)
 
Back
Top