• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

SCI TOM met cartridges Sequential Circuits drumcomputer

G

Guest

Guest
Heel leuke drumcomputer, vind ik dan. Maar welbekend, neem ik aan.

80's Elektro LO-FI (valt eigenlijk wel mee) samples die extreem getuned kunnen worden, ook over midi. Stereo output, midi in en uit dus, trigger output en clock in en uit.

8 Basic sounds maar wel echt lekker. Daarbij kunnen er extra sounds in d.m.v. cartridges, er zitten er 3 bij: Contemporary (met alt. kick en snare bijvoorbeeld), Basic Percussion en Latin Percussion. Met name de laatste is heel leuk als je met de tuning aan de slag gaat.

Deze is echt in super mooie staat en werkt perfect. Het eerste exemplaar in heel, heel lange tijd, waarbij de aansluitingen bij stekkers en voeding niet gescheurd zijn. Echt top. Ook de cartridges zijn origineel en in erg mooie staat.

Grijp je kans, want een Sequential TOM in deze staat komt niet vaak meer voorbij.
tom aansl1.jpg
tom aansl3.jpg
tom acc.jpg


prijs is €575 voor de TOM + 3 cartridges
 

Attachments

  • tom achter.jpg
    tom achter.jpg
    79 KB · Bekeken: 79
  • tom aansl2.jpg
    tom aansl2.jpg
    62,1 KB · Bekeken: 87
  • tom cartr achter.jpg
    tom cartr achter.jpg
    51,3 KB · Bekeken: 83
  • tom close.jpg
    tom close.jpg
    49,5 KB · Bekeken: 84
  • tom.jpg
    tom.jpg
    87,6 KB · Bekeken: 81
  • tom schuin.jpg
    tom schuin.jpg
    63,6 KB · Bekeken: 89
Back
Top