• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

19" racks - Millenium SR2012 12U / 2 x 4U desktop rack

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Yoozer

vorbei
Lid sinds
6 november 2002
Berichten
9.559
Locatie
Thuis
Millenium SR2012 studio rack 19" 12U hoog

https://www.thomann.de/nl/millenium_sr2012_studiorack.htm

Dit is de versie met pootjes, niet met wieltjes. In de thumbnails zie je dat er 4 stelpootjes bij zitten; ik heb 'm in 2006 of zo gekocht, toen zaten er nog geen wieltjes bij. Rails aan beide zijden en die zien er nog netjes uit; ik heb altijd ringetjes gebruikt om alles vast te schroeven. Kleine krasjes op de bovenkant, maar niks dat door de coating is heengegaan.

Gratis er bij: een 1U rack blind met ventilatiegaatjes:

https://www.thomann.de/nl/thon_rackblende_1he_lueft.htm

en een rack-lade van 3U.

https://www.thomann.de/nl/thon_rack_tray_3u.htm

Het model wijkt af van wat je hier ziet; deze tray is helemaal recht en heeft geen schuine achterkant. Erg praktisch als je je gitaarpeNdaaltjes kwijt moet.

Vraagprijs voor dit alles in totaal: 25 euro. Onderdelen worden niet los verkocht.

2 x Thon Studio Desktop Rack grafiet/zwart, 19" 4U hoog

https://www.thomann.de/nl/thon_studiomoebel_desktoprack_5003g.htm

10 euro elk, in 1 keer 15 euro voor beiden. Bij eentje zit er linksachter een heel lichte beschadiging aan een hoekje - kwam door de postbode. Zie je niks van als je ze op je bureau hebt en heeft geen gevolgen voor de stevigheid. Superhandig systeem - alle moeren zitten in de rails. Deze zijn geweldig als je een bureaublad hebt, je rackgear kwijt moet en gelijk je monitors op een goede hoogte wil hebben, ik heb er zelf veel plezier van gehad maar heb nu gewoon minder rackgear.

Bij de Thon Racks zaten voor elke rack 8 schroeven. Bij de Millenium krijg je er 16 bij, inclusief de kooimoertjes.

Wegens het gewicht en de afmetingen alleen op te halen bij mij thuis (regio Venlo) of Eindhoven.
 
Heey Yoozer,

Die thon racks zou ik graag van je overnenen,
maar ik woon helaas niet bepaald in de buurt. Zou je versturen tegen een extra vergoeding willen overwegen? Of is het mogelijk ze vast te houden tot ik in de buurt kom?

groet,
Maarten
 
De Thon Studio Desktop racks zijn voorlopig gereserveerd!
 
De Millenium is voorlopig ook gereserveerd :)
 
En de Millenium is weer terug in de aanbieding :P
 
De Thon Studio Desktop racks staan sinds vandaag bij hun nieuwe baasje.

Millenium te duur? Doen we er gewoon 5 euro van af. 20 piek voor een 12U rack in nette staat. Er past overigens precies een Commodore 64 in heb ik gezien, dus als je al je synths al gerackt hebt en wat spelcomputers in een compact meubeltje wil hebben is dit ook een goede optie, en steviger dan een Ikea RAST :D
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top