Last days of Summer

Hey beste Bohemen, je track is heel mooi om te beginnen, maar je hebt nog veel werk voor de boeg. Wat me het meeste stoorde, was die eeuwigdurende zelfde clap.. Zet daar best een glitch op ofzo.. varieer de clap met een extra variatie.. Ook klinkt de track steeds hetzelfde en lijkt op 1 grote loop. De opzet is er, maar ik zou nog uren bezig zijn met het een bepaalde richting te geven, te variƫren enz.. Je bent op de goede weg, maar er zijn veel extra's nodig. Veel succes, buddy :) Jan.
 
Dank heren!

Er moet inderdaad nog wat afwisseling in komen.
Heb nog maar 9 sporen gebruikt, dus ik pruts nog even verder... :-)

:koffie:
 
Na een slordige analyse, lijkt het erop dat het gemiddelde lezersaantal van het tracks subforum van zo'n 30 naar 10 lezers is teruggezakt..

Maar ik geef de moed nog niet op! :-D

https://soundcloud.com/bohemen/last-days-of-summer
https://www.reverbnation.com/bohemen/song/29963326-last-days-of-summer-wip

Ik heb wat meer afwisseling aangebracht en heb nog zo'n 6 sporen over. Maar ik weet nog niet of ik die ga vullen..

:koffie:
 
Heb daarnet zo ongeveer de laatste hand eraan gelegd.. 't Is een beetje 'n melig deuntje geworden.. :-)

Of de mix ok is weet ik nog niet helemaal zeker..

:W
 
Hmmm... Mijn 80-jarige moeder, die sowieso niet altijd zo gecharmeerd is van mijn bliepjes en piepjes, vond 'm wat eentonig en saai toen ik 't op haar iPad afspeelde.. Misschien moet ik toch nog ff verder prutsen.... :-)

:koffie:
 
Laatst gewijzigd:
Misschien ergens een tikje melig 80's muziekje, maar toch zit er een behoorlijk knappe compositie achter, vind ik. Je bent echt wel muzikaal, bohemen, volgens mij kan jij wel echt piano spelen? Ik vond het leuk om te luisteren in ieder geval, het deed me denken aan Miami Vice en Jam & Lewis (Janet Jackson/Alexander O'Neill met name) en dat zijn toch niet de minste 80's associaties die een mens kan hebben! :okdan:
 
Back
Top