• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Optigan incl discs

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

De Toverkoning

Rapapaa...rapapaa!
Lid sinds
11 juni 2002
Berichten
762
Locatie
Amersfoort
Verzamelaars opgelet, dit is jullie kans!

Wegens verhuizing aangeboden: Unieke Optigan van Mattel met Starter Set optical discs (Big Organ and Drums, Guitar in 3/4 Time, Pop Piano plus Guitar (4/4) en Latin Fever).

De Optigan wordt ook wel de "Poor Man's Mellotron" genoemd en is ook als goedkope tegenhanger van de Mellotron op de markt gezet. De klank wordt opgewekt d.m.v. optische schijven die onder het klavier in het apparaat worden geschoven. Met de linkerhand kun je knoppen besturen waarmee ritme- en akkordenloops afgespeeld worden (in snelheid regelbaar) en met de rechterhand kan dan een melodie gespeeld worden. Nieuwe disc erin, en hoppeta: meteen een nieuwe set loops en een nieuwe leadsound.

Geniale Lo-Fi jaren 60 sound!!!

In Europa nauwelijks verkocht, dus dit is een zeer zeldzaam exemplaar! Stereo versie met springveren galm.

Check www.optigan.com voor meer info.

Vaste prijs: € 200,-
 

Attachments

  • optigan (klein).jpg
    optigan (klein).jpg
    34,5 KB · Bekeken: 42
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top