Mike Fear (Auxar) live in Extrapool 8 juni 2004

ernest@303.nu

Stamgast
Lid sinds
23 juni 2002
Berichten
213
Locatie
Neanderland
"Mike Fear" , labelgenoot van me en medeoprichter van Auxar gaat voor de bijl in Extrapool (Nijmegen). Dinsdag 8juni. Samen met "Crack: We Are Rock" van Tigerbeat6 vult hij het podium.

Van de Extrapool website:
Mike Fear

Mike Fear uit Nijmegen maakt al jaren allerlei electronische muziek onder verschillende namen, waaronder Auxar. Er verschenen platen van hem op o.a Highland Beats en hij speelde talloze malen op feesten en festivals, al is ie toch vooral een binnenmens; in de zin van honderden uren achter de knoppen in de studio. Acid-house, tekno en de hele Rephlex-clan zijn waarschijnlijk z'n belangrijkste bronnen. Vanavond voor het eerst in Extrapool, met een korte hevige set freestlyle electronika.


Crack: We Are Rock uit San Francisco laat Kiley Minogue en Spiral Tribe samen jammen met stampende drumcomputers en synthesisers, en ze drinken min of meer uit het zelfde vat als the Chicks on Speed of Patric Cantani, maar dan op z'n black deathmetal Amerikaans. Vier personages met de namen King Riff, Obscuratron, Le Kim en L'Erin laten hun voorliefde voor metal en disco samen komen in een soort discotekno zoals ook te horen op hun laatste release "Cosmic Mind Flight" op Tigerbeat6 records, met ge-trashte cheerleader schoolmeiden-zang: Ride the mind. Feel the flight.

"A post-punk nightmare of twisted technology; a kinky must" -NME
"Art-damaged death-disco" --S.F. Bay Guardian
"Matching tan uniforms" --XLR8R AT THE CLOSE OF EVERY DAY

komt dat zien! komt dat zien!
 
Laatst gewijzigd:
Origineel geplaatst door Hazes
da's om de hoek ;) kom waarschijnlijk wel ff kijken.

Cool!

hou dan in de gaten dat ik de datum veranderd heb in dinsdag ACHT juni: 7 juni is een maandag :stupid
 
Back
Top