• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Behringer DeepMind 12/Akai MPC Touch/Elektron Analog Keys

mikeandrews

Meer knopjes! Meer! Meer!
Lid sinds
14 juni 2002
Berichten
1.001
Locatie
Amsterdam
Akai MPC Touch - 425 euro

Werkelijk als nieuw in doos, inclusief decksaver t.w.v. €39. Echt een te gek apparaat maar ik zit gewoon te vastgeroest in Logic Pro. Er zit nog bijna 3 jaar garantie op.

f1dfc45a4c9d86f246ad5d088f648bd8-1200-80.jpg


Elektron Analog Keys - 850 euro

In zeer goede staat, technisch 100%. Inclusief originele doos. Een synth met een dikke gebruiksaanwijzing, maar ook met een hele dikke sound. Loont de moeite om je in te verdiepen!

elektron-keys-front.jpg


Behringer Deepmind 12 - 750 euro

Als nieuw in doos, met nog bijna 3 jaar garantie. Te gek, zeker voor het geld en de geweldige interne effecten die je erbij krijgt.

1484817613Behringer_DEEPMIND-12_P0AC5_Right_XL.png


Voor alles geldt:

  • gratis verzending door heel NL/BE bij vooruitbetaling per bank
  • BTW bon mogelijk
  • Beperkte interesse in ruil (denk "analoog", "polyfoon", en "veel knoppen" zoals bijv. OB-6, MKS-80 + programmer, Prophet 6, ...)
 
En ook de DeepMind 12 is verkocht aan een zeer sympathiek forumlid :okdan: Heel veel plezier ervan!

Iemand voor de Akai MPC Touch? Echt een te gek ding, werkt ook gewoon met VST/AU en kan eigenlijk gewoon alles wat je DAW ook kan maar dan met dedicated pads, draaiknoppen en een touchscreen.

Ruil tegen een Novation Bassstation, Moog Slim Phatty of iets anders wat wel echt analoog is en patch-memory heeft bespreekbaar.
 
Pricedrop voor de Akai MPC naar € 390,00. Met de decksaver erbij +/- €150 voordeel ten opzichte van een nieuwe.

Garantie tot feb 2021!
 
Back
Top