• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Presonus ADL 700 dual channel Tube Preamp

moke29

Ouwe rot
Lid sinds
18 juli 2003
Berichten
773
Locatie
Den Helder
Presonus ADL 700 dual channel tube preamp.
In prima staat.
Vraag prijs €1.250,-

Presonus ADL 700 channel strip
De Presonus ADL 700 is een fraai vormgegeven channel strip met een geïntegreerde klasse A buizen-voorversterker uit de bekroonde Presonus ADL 600. Daarnaast is hij uitgerust met een variabele compressor op basis van FET-technologie, voor die karakteristieke triode-buizen sound en een supersnelle attack. Een veelzijdige vier-bands semi-parametrische equalizer maakt de channel strip compleet. De ADL 700 beschikt over diverse gebalanceerde XLR microfoon- en lijningangen, een 6,35 millimeter jack instrumentingang en een enkele gebalanceerde XLR uitgang. Eén 12AT7 en twee 6922 buizen zorgen samen met de ±300V voeding rails voor en een vet, warm en helder geluid met maximale headroom.

Presonus ADL 700: eersteklas buizen-preamp

De preamp sectie van de ADL 700 is eenvoudig te bedienen met slechts vier knoppen en drie schakelaars. Met de input knop kunt u de ingangsimpedantie aanpassen aan de signaalbron. U kunt kiezen tussen instrument, line en vier verschillende impedanties (1500Ω, 900Ω, 300Ω, and 150Ω) waarmee u een diversiteit aan tonen uit uw microfoon kunt halen zonder de EQ te hoeven gebruiken. Met de 8-standen gain draaiknop kunt u tot maar liefst +35dB aan uw signaal toevoegen. Meer dan genoeg voor gain-slurpende ribbon microfoons. Het fijnafstemmen doet u vervolgens met de ±30 dB trim potmeter. Verder is er een high-pass filter die in vier stappen instelbaar is van 20 tot 200 Hertz, een -20dB PAD functie, polariteit omschakeling en natuurlijk 48V fantoomvoeding.

Veelzijdige compressor en equalizer

De Presonus ADL700 heeft een ietwat uitgebreidere compressor die voorzien is van regelingen voor attack en release, threshold, ratio en gain. Draai de threshold knop helemaal naar links in de ST positie om de knoppen te bypassen en de compressie te regelen met een tweede ADL 700 via Stereo Link. De semi-parametrische equalizer bestaat uit vier banden met een overlappend frequentiebereik en een vaste Q van 0.6. De gain is per band instelbaar van -16dB en +16dB. De lage en hoge banden hebben tevens schakelbare shelving/peak functie. Verder kunt u met een schakelaar kiezen of u de equalizer voor of na de compressor wilt hebben. Tot slot is de ADL 700 voorzien van een verlichte VU-meter met een dubbele functie (output of gain-reductie niveaus) en een grote -80 to +6 dB master volume knop
 

Attachments

  • maxresdefault-1.jpg
    maxresdefault-1.jpg
    25,5 KB · Bekeken: 128
Back
Top