• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

MAM RS3 Resonator, Alesis MMT-8, Kawai PHm module

Synthor

Ouwe rot
Lid sinds
15 oktober 2006
Berichten
502
Te koop aangeboden (geen interesse in ruil):

MAM RS3 Resonator (inclusief originele adapter) €190

Zeldzame analoge 19" filter, gebaseerd op de triple resonator (vactrol) sectie van de Korg PS-3100. Heeft inputs voor audio + CV in voor external control.
De unit is in goede conditie met hier en daar wat gebruikssporen. De potmeter van het Volume kraakt soms licht bij de laagste waardes. De Resonantie pot is noisy bij de hoogste waardes.
Heel tof effect, vooral in stereo mode. Hier meer uitgebreide info: http://www.midiwall.com/gear/rs3.html

Alesis MMT-8 (inclusief adapter + het gewilde boek) €90

Legendarische midi sequencer met ultra gebruiksvriendelijke interface.
Tiptop, werkende conditie met de volgense puntjes: frontplaat heeft wat lijmrestanten van tape van een vorige gebruiker + de unit heeft geheugenverlies als hij wat langer uit heeft gestaan. Dit wijst erop dat het geheugenbatterijtje vervangen dient te worden (wat naar verluid een simpele ingreep is)

Kawai PHm pop synth module € 45

Compacte rompler met 200 sounds, kan grappig en cheesy klinken, maar IMO zitten er tevens goed bruikbare strings & pads in. Ook bepaalde space sounds en drums klinken niet verkeerd (en heb ik veel gebruikt). Bovendien kunnen de sounds 4-laags ge-layered worden.

Alle items kunnen verzonden worden (kosten koper)
 
Foto's:

2vwsqc6.jpg


23l1pnl.jpg


j93pfq.jpg


21jqiiu.jpg


fk1oop.jpg


dgs0ih.jpg


2j27ybr.jpg


v6kwba.jpg
 
Back
Top