• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Behringer is202 Ipad dock

jeroeno

Stamgast
Lid sinds
13 september 2006
Berichten
267
Te koop:

Behringer is202 ipad dockingstation in nieuwstaat

Verschillende fabrikanten hadden al volwaardige audio iPad docking stations uitgebracht. Behringer doet er echter nog een schepje bovenop. Met de komst van de iStudio wordt een volwaardig audiovisueel iPad dockingstation gelanceerd, klaar voor de meest uiteenlopende doeleinden. Sluit moeiteloos audiobronnen aan zoals microfoons en instrumenten, maar ook een hoofdtelefoon en speakerset. De twee ingangen beschikken zelfs over fantoomvoeding! Verder heeft Behringer een aparte video-uitgang voorzien, zodat u moeiteloos een beamer kunt aansluiten.

Let op: werkt alleen met een Apple iPad, iPad2 en iPad3, uitgerust met een 30-pins connector.

Prijs: 50 euro
 
Back
Top