• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Altiverb 7 licentie

elektrovolt

compuphonic
Lid sinds
23 februari 2003
Berichten
6.613
Locatie
den haag / driebergen
Te koop:

1 licentie voor Audio Ease Altiverb 7 regular.
Een prachtige convolutiegalm plugin met een zeer uitgebreide en erg mooie library aan impulse responses die regelmatig door de fabrikant wordt aangevuld. Van concertzalen tot galmveren en van koeltorens tot een EMT...
Je eigen impulse responses maken en importeren is eenvoudig te doen met de import functie. Voor meer informatie over deze plugin, zie de website van Audio Ease.

Let op: je hebt wel een iLok account en USB key nodig. De iLok transferkosten van $25 zijn bij de prijs inbegrepen. Voor deze licentie wil ik graag €375, dat is een stuk goedkoper dan een nieuwe en je krijgt precies hetzelfde ;)

Interesse? stuur mij een bericht!

Altiverb7Regular.jpg
 
Back
Top