• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Ultimate stand apex 48 parts

macha

Stamgast
Lid sinds
6 november 2003
Berichten
447
Ik heb hier een set clamps en arms inc microfoon arm voor de bekende Ultimate Apex 48 pro Keyboard stand gekocht.

Helaas passen ze niet op het oude model. Dus heb je een Ultimate APEX 48 pro en wil je nog een of twee etages erbij voor wat kleine synths of keyboards of een laptop of drumcomputer.......( was mijn plan ...) dan is dit je kans om dat voor een prikkie te doen.

Set mag weg voor 35 euro.
losse onderdelen kosten bij elkaar nieuw 145 euro

set bestaat uit:

1. Ultimate AX-48 pro boom microfoonarm ( nieuw 45.00 euro )

2. 2 x clamp Ultimate Add On Clamp AX-48 ( nieuw 9.90 per stuk )

3. 2 paar korte support arms Ultimate Pro TBR-130 ( nieuw: 32 euro )

4. 2 paar lange support arms Ultimate TBR-180 ( nieuw: 40 euro )


alles samen dus 35 euro. ophalen in a'dam. verzenden geen probleem. voor 42.50 bezorgd postnl ze je morgen aan de deur. :-)
 
kan voorlopig op slot.

blijk een Deltex stand te hebben waar geen spare parts meer voor leverbaar zijn.. Nu dus op zoek naar een Apex. Daarna komt de eeltex in de verkoop.
 
Back
Top