• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland jx-03, Nord Pad

binaural

Ouwe rot
Lid sinds
1 augustus 2002
Berichten
870
Locatie
Nijmegen
Te koop,

Roland boutique JX-03. gekocht van een forumlid en dus tweede eigenaar. Komt met originele doos. Gaat weg omdat ik hem wel gebruik, maar op dit moment toch eigenlijk wat teveel spulletjes heb staan. Vaste prijs 235 euro inclusief verzending voor risico koper. Voor die prijs een prachtige synth, zeker nu sinds de laatste update alle parameters via CC te besturen zijn.

Verder Nord Drum Pad. Alleen de pad, want de Nord Drum 2 hou ik lekker zelf. Komt met standaard van Pearl inclusief klemmen, drumstokken, orignele doos en kabel, etc. Staat ook op marktplaats met foto's:

Prijs voor een vriendelijk synthforumlid 225.

Samen te ruil voor een roland tr8 met uitbreiding in nieuwstaat met doos en toebehoren.

Op te halen in Nijmegen met :koffie:
 
Last edited by a moderator:
Back
Top