• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Complete semi-modulaire 19" analoge racksynth

levka

Verkeerd in goede staat
Lid sinds
12 september 2002
Berichten
2.635
Locatie
Amsterdam
Synthetic Music Systems analoge semi-modulaire racksynthesizer.

Dit is een vrij uniek systeem uit de UK (syntheticmusicsystems.co.uk) dat bij mijn weten slechts kort in productie is geweest. Bouwer is een ex. Analog. Systems tech.
Bestaat uit drie 19 inch rack units die gepre-patched zijn met elkaar (aan de achterzijde), maar via de voorzijde centrale unit met 3.5 mm aansluitingen ook zelf gepatched kunnen worden.

De twee "Mars" units (2*1 HE) hebben ieder één analoge VCO, VCF, ADSR, VCA, & LFO.
De bijborende "Planet 7" (2 hE) is de centrale patch & utility unit met mixers, attentuators, slew limiter etc.
Via de achterzijde kunnen de drie units op basaal niveau gepre-patched worden, via de voorzijde is dit verder te verfijnen.
Details, incl. manuals hier:
syntheticmusicsystems.co.uk
soundonsound.com/reviews/sms-planet-7-system

Dit systeem vormt op zich al een zeer complete synth, maar is ook een prima basis of uitbreiding voor een Euro-rack of Frac-rack systeem via alle 3.5 mm aansluittingen.
Is erg solide gebouwd en uiterlijk ook zo goed als nieuw.

Te beluisteren & betasten in A'dam centrum.
Foto's zal ik binnenkort verder updaten

1100 E (geen ruilvoorstellen svp; moet echt plaats maken)
Opsturen liever niet, maar kan evt. op kosten & risico koper.

attachment.php


attachment.php
 
Weekend-bump ...
 
Echt een ongelooflijk complete & veelzijdige synth.
VCF's zijn 24 db/oct.
Bouwkwaliteit van deze synth is goed; Beter dan van vele US fabrikanten die denken dat een synth lekkerder gaat klinken als als je je eigen tatoeages op het frontpaneel van een synth laat graveren. Dat geldt dus alleen voor toevoegen van houten zijpaneeltjes, maar die kun je er altijd af laten als het je smaak niet is.
 
zo goed als laatste schop ...
 
:Niet verkocht, maar mag wel dicht. slotje:
 
Back
Top