• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

te koop: Tube Tech SMC 2B Multiband compressor (nieuw!)

ilektrify

Nieuwkomer
Lid sinds
10 september 2016
Berichten
19
10 maand geleden gekocht maar gebruik hem te weinig om echt rendabel te zijn.
Gaat dus weg, beetje met pijn in het hart, om andere hardware aan te kopen.
Prachtige compressor in perfecte staat. Geen enkele kras of gebruikssporen.
Nieuwe staat, in originele verpakking met nog 1 jaar garantie bij i4-muzique.nl

Nieuwprijs: € 4400,-
https://www.i4-muzique.nl/tubetech-smc-2b

Mijn prijs: € 4000,-

Indien echt geïnteresseerd is bezichtigen/beluisteren mogelijk.


De Tube Tech SMC 2B is een stereo buizen multiband compressor die gebruik maakt van 3 optische circuits. Het signaal wordt verdeeld over drie banden (hoog, mid en laag) met variabele crossover frequenties. Het beschikt over een stereo sidechain met variable threshold, attack, release, ratio en gain regelaars. De balans van het uitgangssignaal kan eveneens worden geregeld. De Smc2b leent zich bijzonder goed voor mastering doeleinden of op een stereo mixbus. Door de variabele banden werkt het bijna net als een equalizer. Tube Tech SMC 2B de verplichte schakel in de studio
 
Last edited by a moderator:
Back
Top