[edm] Adele - Hello (Terror Oehoe remix)

terroroehoe

http://dj-controller.nl
Lid sinds
21 oktober 2015
Berichten
33
Hallo allemaal,

Ik ben redelijk productief al zeg ik zelf. Anderhalve week geleden onderstaande remix gemaakt. Ik vind dit tot nu toe mijn beste track. Ben benieuwd wat jullie er van zeggen.

Het is een remix op een hoger tempo (115) dan het nummer zelf (volgens mij 85, maar zit nu niet achter mijn productiecomputer). Sneller dan dat kreeg ik de vocal niet zonder hem storend te vervormen. Wat ik een leuke combi vind is het relatief lage tempo met de leadsynth die je vaak hoort bij meer uptempo dan dit. Ik hoor echter sommigen ook zeggen dat de track sneller had gemoeten.

Mvg,
Tim

https://soundcloud.com/terroroehoe/adele-hello-terror-oehoe-remix
https://www.synthforum.nl/forums/showthread.php?p=1853949#post1853949
 
Hij is inderdaad erg leuk. Sommige stukken deed mij denken aan Enya - Orinoco Flow
 
Lekker, vocal mag denk idd wel iets harder
 
Wat is dat met dat plotselinge einde ? Die crash moet nog uitfaden.. Voor de rest vind ik het een prima plaat man, klinkt erg professioneel, succes ermee !! ;)
 
Ik vind die sidechaincompressie van die synth een beetje te lomp. Vooral in het begin overigens, later valt het wat meer in de mix weg. Vocal zou idd wat harder mogen. Ik vind het tempo overigens prima.

Over het algemeen vind ik 'm wel wat simplistisch. En ik mis een bas(lijn).
 
Heel erg veel dank allen. De vocal harder, dat heb ik geprobeerd maar omdat ik geen acapella heb en het originele nummer heb gebruikt waarin ik de bass heb weggefilterd, met wat extra effecten er over lukt het me helaas niet om hem veel harder te krijgen zonder schel te laten klinken. Als iemand nog tips heeft: ik houd me aanbevolen!

Dat 't op Enya lijkt op sommige momenten: dank voor het compliment. Prachtig nummer. Ik denk trouwens dat ik weet waar je op doelt: de slag/het ritme van de lead synth in de opbouw lijkt op het ritme van de intro van Enya.

Wat betreft het ontbreken van een bass: ik ben blijkbaar nog niet goed in de lage tonen van een nummer. Ik vind het in een mix al snel storend als de bass te hard staat. Kan komen omdat ik hem blijkbaar niet energiek genoeg maak oid. Er zit wel degelijk een bass in, maar die heb ik ietwat op de achtergrond gelaten om het de energie weghaalde uit de climax. Tips?
 
Back
Top