• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Moog MF-104M Moogerfooger Limited Edition White

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

djonno

Stamgast
Lid sinds
11 januari 2009
Berichten
110
Locatie
Amsterdam
Te koop.

In topstaat verkerende Moog MF-104M
Limited witte editie.

Zowel de zwarte als de witte worden niet meer gemaakt, dus een buitenkansje.

Inclusief Adapter en Manual (Doos heb ik niet meer).

Prijs: 625,-







Algemeen
De karakteristieke klanken van Moog komen keer op keer terug in nieuwe producten. Ondanks dat Bob Moog zelf niet meer bij de ontwikkeling van deze producten aanwezig kan zijn, wordt de gedachtegang keer op keer gebruikt. Dit resulteert in bijzondere klanken, mede mogelijk gemaakt door hoogwaardige componenten en behoorlijk wat kennis. Zo ook deze MF-14M. Een limited edition exemplaar, gebaseerd op de MF-104. Een klassieke Moogerfooger.

Moog wil altijd zoveel mogelijk analoge klanken verwerken in haar producten, eventueel gebruikmakend van digitale componenten om dat te simuleren. Zo zijn de originele 'Bucket Brigade' chips uit de klassieke MF-104 gebruikt, wat een zeer rijke analoge delayklank teweeg brengt. Tot wel 800ms delay is in te stellen! 6 nieuwe WaveShape LFO's zorgen voor meer sonische capaciteit dan u ooit voor mogelijk hield. Gebruik uw creativiteit en ontdek nieuwe klankvormen, door kleine wijzigingen aan te brengen. Spillover mode is eveneens aanwezig, een bijzondere functie. In principe geeft deze functie aan hoeveel delay er nog aangevoerd blijft worden indien de delayfunctie gebypassed wordt. Met de Tap Tempo knop is het mogelijk om de delaytijd of LFO-rate in te geven.

Externe bedieningsmogelijkheden

De ingebouwde MIDI modus staat garant voor nieuwe mogelijkheden op digitaal gebied. Manipuleer elke functie boven én onder de motorkap! CV en Expression Pedal inputs zorgen voor nog meer bedieningsvrijheid. Daarnaast kan de MF-104M onder meer met de CP-251 bediend worden, voor optimale Control Voltage manipulatie.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top