• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

TL Audio Tubetracker M3

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

matthijs1218

Nieuwkomer
Lid sinds
13 december 2006
Berichten
24
Locatie
Zwolle
Te Koop: TL Audio Tubetracker M3

Is in mei 2014 helmaal geserviced, schoongemaakt, nieuwe gainpots, PCB contacts allemaal nagelopen en alle levels gematched. Kan weer jaren mee.
Top buizen tafel met 8 preamps met fijne EQ's, heeft per kanaal direct out voor rechtstreeks in je interface. Maar ook line-level in per kanaal om mooie 8 kanaals buizen summing toe te passen. En 2 auxen per kanaal, pre en post.

Om de sound van de tafel optimaal te benutten, zet de EQ switch aan om het signaal hier door heen te sturen (EQ's mogen verder gewoon neutraal staan als je wilt) en gain de kanalen tot het gele lampje "drive" gaat branden, maar voordat het rode lampje "peak" gaat branden.

Lees meer over deze tafel in de Soundonsound recensie online.

Zit ingebouwd in een stevige flightcase, waar ook meteen de voeding bij in gebouwd zit. Zeer mobiel dus, heb hem zelf ook veel voor locatie werk gebruikt. Daarom ook geschikt om bijv. live een stereo mix voor je synths te kunnen leveren.

Heeft verder alleen wat krasjes rechtsbovenin en rack-ear schade, zie foto.

Vraagprijs 1700,-
 

Attachments

  • IMG_1705.jpg
    IMG_1705.jpg
    57,7 KB · Bekeken: 115
  • TLA01.jpg
    TLA01.jpg
    77,7 KB · Bekeken: 99
  • TLA02.jpg
    TLA02.jpg
    60,5 KB · Bekeken: 93
  • TLA04.jpg
    TLA04.jpg
    53,4 KB · Bekeken: 92
  • TLA05.jpg
    TLA05.jpg
    41,9 KB · Bekeken: 92
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top