• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

[TK] TC Electronics Intonator

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Da-Vince

Ingeburgerd
Lid sinds
1 oktober 2008
Berichten
66
In nieuwstaat, mag weg vanaf 150 euro

Foto front
Foto rear 1
Foto rear 2

De TC electronics Intonatort is een must bij het omgaan met gevoelige mens zang.
De INTONATOR behoudt persoonlijke touch van de kunstenaar doordat vibrato, initiële intonatie en correctie beperkt tot individuele noten. Uiterste zorg is genomen in de ontwikkeling van software om ervoor te zorgen dat alle toegepast op het inkomende signaal fijne aanpassingen worden verwerkt in een subtiele, maar zeer effectieve manier! Transparantie op basis van TC's wereldberoemde DARC 3 chiptechnologie (integratie van 96kHz interne verwerking en ware 24 bit resolutie), de INTONATOR biedt u een ultra-transparante signaalpad. Het beschikt over volledig geïntegreerde AES / EBU, S / PDIF, Tos-verbinding en ADAT digitale I / O's, en is 96 kHz, 88,2 kHz, 48 kHz en 44,1 compatibel op zowel digitale en analoge I /. O's Coherentie
Naast de duidelijke voordelen van het verminderen van de tijd besteed aan het doen vocale re-neemt, de INTONATOR brengt ook weer samenhang in de prestaties. In plaats van het knippen en plakken stukjes en zinnen, met het verlies van coherentie als een duidelijk resultaat, je hebt nu een professionele tool voor het verwerken en corrigeren van uw zang in real-time. Twee Signal opstellingen De INTONATOR maakt je ook in staat om de configuratie van de signaalweg op twee verschillende manieren. In de normale modus de ADIOS (Dual Analog I / O's) configuratie kunt u gelijktijdige opnames van bewerkte en onbewerkte vocalen maken, het maken van vergelijkingen een wind (zie fig. A). Digitale signalen, van uw digitale multitrack recorder bijvoorbeeld, kan worden geconfigureerd op dezelfde manier. In de Dual mode heb je de mogelijkheid om pitch-correctie het signaal in een kanaal tijdens het gebruik van de dynamiek, De-Esser en LoCut, op het signaal in het andere kanaal (zie afb. B). op de top U kunt kiezen voor een corrigeren enkele noot gewoon met behulp van de unieke "Doe-niet-proces-niets-maar-dit-note" functie bereikt via een interne aangepaste schaal functie, of typ in uw persoonlijke schaal. Een venster Pitch kunt u aangeven wanneer een noot zal worden beschouwd uit de toon, terwijl het bedrag controle beperkt het niveau van de Pitch correctie toegevoegd aan de audio. De audio-to-MIDI-conversie kunt u bij te houden van de inkomende hoogte geschiedenis en / of correctie geschiedenis, waardoor u de voordelen van het zijn op de top van de dingen in het hele opnamesessie.
De INTONATOR beschikt over volledige MIDI automatisering maken tijd gebaseerde pitch shifting een eenvoudige bediening. Gebruik uw toetsenbord voor real-time handmatige pitch correctie door simpelweg het raken van de noten te verwerken.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top