• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Presonus Studio One Professional v2.5

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Anton

liefhebber
Lid sinds
25 december 2004
Berichten
371
Te koop: Presonus Studio One Professional v2.5 software.

Officiële nog niet geregistreerde software. Mag weg voor 150 euro. (kost nieuw bij Baxshop €279,-)



Omschrijving:

Als u de beschikking wilt hebben over alle mogelijkheden waarmee u audio wilt bewerken dan kiest u voor de Studio One Professional V2.5 van Presonus. Deze volledig vernieuwde versie van Studio One Professional heeft alle functies die Studio One Artist en Studio One Producer ook heeft. Daar wordt nog een zogenaamde Project pagina toegevoegd. Daarmee beschikt u over een geïntegreerde master functie, een melodyne pitch correctie en een SoundCloud ondersteuning. Ook heeft u toegang tot het Red Book CD brandprogramma en het synchroniseren van audio en video.
Effecten en meer

Studio One Professional V2.5 beschikt over vijf extra effecten: Groove Delay, Multiband Dynamics, OpenAir, Pipeline, en IR Maker. Daarnaast heeft u ook talloze virtuele instrumenten en een ongelimiteerd aantal decks. Hiermee kunt u het maximale uit uw bewerkingsprogramma halen. Met deze vernieuwde versie kunt u uw hart ophalen op het gebied van de hedendaagse producerwereld.

Werkt op: Apple OS X 10.6.x (Snow Leopard), Apple OS X 10.7.x (Lion), Apple OS X 10.8.x (Mountain Lion), Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8
 

Attachments

  • Presonus_Studio_One_Professional.jpg
    Presonus_Studio_One_Professional.jpg
    15,9 KB · Bekeken: 107
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top