• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Apogee AD-16x + X-Symphony - RME Raydat

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Spinal

Ouwe rot
Lid sinds
3 februari 2006
Berichten
584
Apogee AD-16x + X-Symphony card

Topklasse transparante AD-converter met 16 inputs en instelbare soft-limiter per channel over ADAT. Samplerate van 44.1 kHz t/m 192kHz via ADAT S/MUX-4 met Apogee's UV22HR dithering. Vergeet niet dat deze converter ook nog eens als masterclock kan functioneren voor je setup, met dezelfde (C777) technologie als de BigBen Studio Clock die op zichzelf al ruim €1400,- kost. Komt inclusief de X-Symphony expansion voor naar de Symphony kaarten of Pro Tools.

Vraagprijs: €1375,-

Voor meer info: Specificaties

RME Audio Raydat + 4x ADAT kabel 5M

Digitaal PCI Express slagschip met 4x ADAT IN/OUT, AES/EBU IN/OUT, S/PDIF IN/OUT en 2x MIDI IN/OUT. Voor in totaal 36 kanalen IN/OUT t/m 192kHz, die allemaal vrij te routen zijn via de TotalMix software van RME. Met bizar lage latencies en de DigiCheck audio monitoring software. Inclusief 4x ADAT kabel van 5 meter, originele doos en accessoires.

Vraagprijs: €400,-

Voor meer info: Specificaties

Alles bij elkaar mag als set weg voor: €1600,-
 

Attachments

  • Apogee-Front.jpg
    Apogee-Front.jpg
    19,2 KB · Bekeken: 119
  • Apogee-Close.jpg
    Apogee-Close.jpg
    27,3 KB · Bekeken: 100
  • digicheck.jpg
    digicheck.jpg
    73,6 KB · Bekeken: 98
  • products_hdspe_raydat_1b.jpg
    products_hdspe_raydat_1b.jpg
    74,1 KB · Bekeken: 95
Kleine prijsverlaging voor de Apogee, nu: €1275,-
 
Bij nader inzien ga ik toch wat anders doen met m'n setup, dit gaat dus uit de verkoop! :slotje:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top