• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Jaspers 2x Synth Stand + Laptop Stand + Thon 14U Studio rack + Miditech Garagekey

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

liquidthrust

Onverbloemd
Lid sinds
13 februari 2010
Berichten
3.652
Locatie
Antwerpen
Jaspers 2x Synth Stand + Laptop Stand + Thon 14U Studio rack + Miditech Garagekey

Splinternieuwe stand van Jaspers voor twee synths en een laptop stand die ik wou gebruiken voor een drummachine. Je kan er ook een kleine mono synth op zetten, en dan kan je hem onder een hoek naar je toe kantelen bovenaan op je stand. Ziet er gaaf uit! komt van Thomann. Is een week oud, maar ik heb dus een andere oplossing gevonden voor mn synths kwijt te kunnen. Heb echt een te kleine studio. Dus in mijn opzicht een miskoop. Heeft allemaal nog garantie. Degelijk ook allemaal, jeetje staat als een huis. Verkoop hem hier omdat ik de tijd er niet voor vind om alles terug in te pakken en terug te sturen.

http://www.thomann.de/be/jaspers_ksv2.htm

http://www.thomann.de/be/jaspers_laptopablage_10b.htm

Nieuw tesamen = 215,-. Mijn prijs: 170,- euro. Is een dikke 45 euro ervanaf.


Miditech Garagekey Mini. Klein midi keyboard die ik nooit heb gebruikt en er maar ligt in een doosje! 25,- euro met verzending inbegrepen. Lukt me nog net.

http://www.thomann.de/be/miditech_garagekey_mini.htm

En dan nog een gebruikte 14U studio rack van Thon. Zitten enkele krassen op vanboven. Maar die ruimte blijft waarschijnlijk toch nooit vrij. Het aluminium aan de schroefjes heeft ook al veel rack units gezien. Maarja je weet hoe dat gaat met aluminium. Mooi ding. Nieuw 198,-. Mijn prijs: 100,-

http://www.thomann.de/be/thon_studio_unterbaurack_5001g.htm
 
Ophalen te Lanaken Limburg!
 
kick
 
kick
 
Prijsverlaging voor de stand: 150 euro, en kastje: 90 euro.
 
hop
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top