• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

TK: GEM S3 Turbo

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

teunschenk

Nieuwkomer
Lid sinds
9 februari 2013
Berichten
2
Te koop mijn General Music S3 Turbo workstation Synthesizer. Heel veel plezier aan gehad, maar wil nu toch wel eens een andere.

Deze synthesizer staat bekend om zijn vele en mooie geluiden, en er is ontzettend veel mee mogelijk, en is daarom ook een beetje bekend als een complex apparaat.

Het mooie van deze synth is dat je alle geluiden kan bewerken, de kan de envelopes van de oscillatoren (wavetable based) bewerken, de filters( 2x 12db en gekoppeld 24db), de LFO en noem maar op, en dit kan met alle geluiden zoals bv, saw geluiden, maar ook piano en orgel geluiden.

Hij is in prima staat, hij heeft echter 8 toetsen die het af en toe niet goed doen, maar dan een zacht geluid laten horen. Iemand met kennis van elektronica zou dit moeten kunnen repareren.

Ik heb hem 9 jaar geleden als occasion gekocht, heb geen idee hoe oud hij is. Op het internet is veel informatie over deze synth te vinden.

richtprijs 175 euro, ik heb ook een advertentie geplaatst op marktplaats.

Meer informatie over wat deze synth allemaal kan:
http://www.vintagesynth.com/misc/gem_s.php

Specifications
Polyphony - 16 voices (Turbo models 32 voices)
Multitimbral - 16 parts
Sampler - 2 MB sample RAM
Oscillators - 1 to 2 per voice
Waveforms - 209 multisamples on 6MB ROM
LFO - 1 LFO with Sine, Triangle, Saw, Square, Random and S&H shapes
Filter - 2 DCF's per voice 12 dB/Oct. with resonance (Lowpass, Highpass, Banpass, Parameter Cut, Parameter Boost) with envelope.
Envelope - 10-segment envelope with cycling
Effects - 2 units with reverbs, choruses, flangers, delays, rotary speaker simulation
Sequencer - 16-Track sequencer, up to 250 000 notes
Songs - 10 songs with 10 sequences each
Arpeggiator - None
Keyboard - 76 semi-weighted keys with velocity, release velocity and polyphonic aftertouch
Memory - 100 Performances
Control - 2 complete MIDI interfaces
Date Produced - 1992 - 1998
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top