• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha DTXM-12 Multi pad station met MAT-1 mount te koop.

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

MusiQmaN

Drummer, tech.
Lid sinds
8 mei 2006
Berichten
731
Locatie
Diemen
Helaas hard geld nodig dus moet ik deze laten gaan.

vergeet de Spd-s(x) octapads, SPD's et. Dit is de ultieme padstation.

12 pads (welke met stokken, handen en vingers te bespelen zijn) en daarnaast heeft deze gecombineerd 6 mono ingangen (of 2 stereo en 1 triple input) hi-hat control input (ook hier zijn alle sounds toepasbaar) en footswitch input (en ook hier iedere sound toepasbaar) in totaal heb je zo 20 plekken om sounds op af te spelen. Meer dan de gemiddelde drum module.

Belangrijker zijn natuurlijk de sounds, zowel drum & percussie klanken, loops en voices. Is dit niet genoeg kan je ook nog je eigen sounds inladen via de usb ingang. Ook is er een usb uitgang voor midi control (en heeft deze ook nog midi in/uit/thru aan boord zodat je alle kanten uit kan)

Kortom een echte alleskunner. Multi-pad, sample-pad, drumkit, percussie setup & midi controller in één apparaat, het beste op de markt

Zie voor meer info de lovende reviews en de info site van Yamaha zelf.


Adviesprijs 569,- voor de DTXM-12 en 59,- voor de MAT-1 houder (voor bevestiging aan stands en racks) Mogen nu samen weg voor 400,- (paar maandjes jong in doos met boekjes etc) of een HEEL goed bod.

Voor de snelle beslisser doe ik er een Pintech Nimrod trigger bar pad bij.

u0OLIynSI0EBZ4wZqaL4xA==.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top