Experimenteel instrumentaal nummertje

PietjePieter

pieterend lid
Lid sinds
31 december 2006
Berichten
1.632
Locatie
Thuis
Hum heb ook thuis maar is wat in elkaar gebakken met behulp van computers, synths en samplers. En omdat ik zeer regelmatig op dit forum tips leest over mixen en dergelijke, leek het me leuk om ook maar is wat te laten horen! ben zeer benieuwd naar reacties!

Sugesties voor mix en compositie ook altijd welkom natuurlijk!

Ben benieuwd.

linkje:

hal2a - Another (..) day
http://www.soundclick.com/player/single_player.cfm?songid=9852518&q=hi&newref=1

en kom nog 1tje dan maar....

hal2a - Maximizd music part II

http://www.soundclick.com/player/single_player.cfm?songid=9852514&q=hi&newref=1

alvast bedankt voor de reacties!:mega:
 
Ik vind 'm wel tof (Another (..) Day). Het nummer begint ergens, legt een enorme route af en komt thematisch weer, soort van, uit bij het begin. Daardoor is het inderdaad niet helemaal stijlvast en dat vergt wat doorzettingsvermogen. Het nummer voelt daardoor soms ook wat te vluchtig, omdat telkens geswitcht wordt van instrumenten en geluiden. Een enkele dissonante toon maakt het wel spannend (zoals bij die piano en later ook bij de viool). Misschien mag je bij de rustige stukken qua tempo nog iets meer vertragen, zodat er nog wat extra dynamiek komt voordat het tempo en de drums de zaak weer oppakken.
 
Hee daylife, Tanx voor de reactie!

Dat tempo... daar zeg je me iets, ga ik misschien nog maar is naar kijken hoe dat uitpakt, misschien idd wel leuk om is mee te spelen!

en dissonante zijn gewoon altijd goed...
 

Vergelijkbare discussies

Back
Top